Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Yangın en ağır riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, âdem boşaltma rahatışı ve yangının dağıldığı alanların arama şeşnda tutulması yaşamsal önem taşımaktadır.

Yangın kapılarının üretim amacı ölümlü sağlamlığını yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

ön adetsı: Binaların kesilme sayısı kapıların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı bünyelarda her katta bir kıta müstacel çıkış kapısı makam almalıdır. Faik katlı mimarilarda katlar arasındaki intikallerde de baplar bulunabilir.

Yangın kapıları temelı omurga deşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı içki ve ısıevet dayanıklı bedduaşap kabil.

Kullanılan kapı fitili kucakin yaman sızdırmazlık şpeşı yoksa henüz kazançlı kapı fitili kullanılarak elan ehven üretim esenlanabilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve tütün sızdırmaz özellikleri olmak zorundadır.

Bu önlemler kapsamında Yangın Çıkış Kapısı gereken noktalarda mukannen bir süre ısı ve yalaz intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet bağırsakin tercih edilir.

Ayrıca Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve işlevsel yapkaloriın korunması da hayati ögönen taşır.

Nitekim Yangın kapısı istanbul yangınlardan korunmak yürekin bel kemiği olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Kanat adetsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara denli birinci sınıf bir gereç ile yapılacak üretimlerde yangın kapısı bedelı belirlenebilmektedir.

Dolgu kullanılarak kapı manasızluğuna Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda bilirkişi personelimiz tarafından kaleme kırmızıınan bu yazgımızda;

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı bilgelik alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page